Houttil 14, 1811 JM Alkmaar | 072 511 71 97

Over Ons

Bij Bar Restaurant De Waag kunt u heerlijk genieten in een sfeervolle ambiance. Binnen in het restaurant in ons warm aangeklede interieur of op ons ‘verwarmde’ terras.

We hebben een uitgebreide lunch-, diner-, borrelkaart & late night snacks. Aan te raden onze De Waag specials; onze befaamde, zachte Spare Ribs, en voor de lunch is zeker onze Eggs Benedict, een gepocheerd eitje op een zachte brioche het proberen waard. Kom het proberen en ervaar het zelf!

Gezellig borrelen vloeit over in het diner, waarna er in het weekend een mooie uitgaansavond gecreëerd wordt met passende muziek.

Wij schenken zes verse (seizoens)bieren van de tap, waaronder Brand Pilsener. Wij zijn een Brand Proeflokaal en bieden het brede bierassortiment van Brand aan. Hiernaast hebben wij uiteraard nog vele andere mooie bieren in ons assortiment.

Naast onze heerlijke huiswijnen schenken wij van het huis Sacchetto een mooie Blush en Pinot Grigio. Aan liefhebbers van cocktails & gin’s hebben wij ook gedacht en hebben een ruime keuze voor je samengesteld.

Kom eens een drie gangen High Tea | Wine | Beer | Cocktail | Gin bij ons proberen en laat je verrassen!

Waar we met name ’s winters regelmatig bijv. een Comedy Diner e.d. organiseren, laat deze bijzondere tijd het helaas niet toe om dergelijks te organiseren. Wanneer de maatregelen omtrent COVID-19 verruimen zullen wij zeker onze agenda weer vullen.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en evenementen?
Volg De Waag Alkmaar op Social media’s Instagram en Facebook.

We zien je graag bij De Waag!