Houttil 14, 1811 JM Alkmaar | 072 511 71 97

Over Ons

Bij Bourgondisch Restaurant De Waag kunt u heerlijk en eerlijk genieten in een sfeervolle ambiance van onze diverse menu’s. Op ons terras of binnen in ons warm aangeklede interieur.

Zo hebben we een uitgebreide lunchkaart, een dinerkaart met een bourgondisch tintje en een borrelkaart (bittergarnituur kan bij ons besteld worden tot sluitingstijd).
Met name met het bourgondische valt te denken aan onze rijk gevulde Bourgondische plank met allerlei lekkers, onze befaamde Spare Ribs en heerlijke halve boerderijkip uit het oventje.

In het weekend evenaren wij een gezellig borreluur, vervolgens laten wij het diner overvloeien in een mooie uitgaansavond, welke ingevuld wordt met passende muziek.

Maar uiteraard niet zonder begeleiding van een drankje. Wij hebben gekozen om Brand Pilsener voor u op de tap te schenken. Een bier met een unieke, krachtige smaak en een perfecte balans tussen de hopextracten. Samen met hun speciale bieren zoals Weizen en Imperator, en seizoensbieren zoals Dubbel Bock, bieden wij het totale pakket van Brand aan en daarnaast hebben wij uiteraard nog andere mooie bieren voor u op fles.

Aan de wijnliefhebbers hebben wij ook gedacht. Heerlijke huiswijnen wit en rosé van het huis Maravilla en daarnaast als huiswijn een Siciliaanse volle rode wijn. Ook hebben wij voor de echte wijnliefhebbers een mooie samengestelde wijnkaart.

Regelmatig organiseren wij evenementen zoals bijvoorbeeld Comedy Diner, Bingo, Ladies Night etcetera. Deze kunt u terugvinden onder ons webitem; Agenda.
U kunt van onze evenementen en nieuwtjes ook op de hoogte blijven door onze facebookpagina en instagram De Waag Alkmaar “leuk” te vinden.

We zien u graag bij De Waag!